Horecane
GELUID
MAKKELIJK EN PROFESSIONEEL

Bestek
Zakjes

HORECANE - BESTEKZAKJES HORECA

Waarom onze bestekzakjes?

Een bestekzakje is veel meer dan een bedrukt stuk papier met wat bestek erin. Bestekzakjes laten de gast kennis maken met jouw stijl en het brengt ze op de hoogte van eventuele acties en nieuwtjes over jouw zaak!

Onze bestekzakjes worden gemaakt van 120 g/m? hvo offset, wat simpelweg betekent dat ze erg stevig zijn! Ook zijn de bestekzakjes beschikbaar in een variant gemaakt voor langer bestek, en ze zijn zelfs te krijgen met verschillende gekleurde servetten.

Wij hebben nog een paar handige voordelen op een rijtje gezet, zodat jij precies weet wat je van onze bestekzakjes kan verwachten!

#1: Bespaar flink veel tijd!

Bespaar tijd in de drukke uren door bestekzakjes van tevoren te vullen! Hierdoor kan jouw volledige focus naar de gasten, en niet naar het insteken van bestek. Jouw personeel kan in een handomdraai de benodigde bestekzakjes pakken, en deze indekken op tafel.

#2: Laat jouw huisstijl zien!

Buiten het doel van een bestekzakje, zijn ze natuurlijk ook heel erg mooi! Laat de gast bij binnenkomst direct kennismaken met jouw huisstijl, en laat zo een perfecte indruk achter! Wij zorgen voor een pakkend ontwerp dat aansluit op jouw zaak, zodat wij er zeker van zijn dat de gast onder de indruk is.

#3: Verspreid jouw acties!

Nog op zoek naar personeel voor jouw zaak? Of heb je net een nieuw gerecht dat mensen écht moeten proberen? Laat het ze weten via jouw nieuwe bestekzakjes! De achterkant van het bestekzakje is dé perfecte manier om jouw actie aan de man te brengen, en laten wij van Horecane nou net weten hoe wij dit het beste doen.

#4: Bespaar flink in de kosten!

En dan de laatste, maar zeker een belangrijke reden, de kosten! Door het groot inkopen van bestekzakjes, zorg je er natuurlijk ook voor dat de prijs wat gunstiger wordt. Ten opzichte van het kopen van standaard bestekzakjes als de oude voorraad op is, is het natuurlijk veel mooier om jouw eigen bestekzakjes te halen!

GEKLEURDE SERVETTEN VOOR ELK ONTWERP!

Servetje erbij?

Zonder een servet op tafel, heeft de gast natuurlijk niets tegen het knoeien….. Gelukkig worden onze bestekzakjes allemaal geleverd met een servet, in een kleur naar keuze. De prijs van deze kleuren verschilt natuurlijk per kleur, met het witte en kraft-kleurige servet onderaan de prijslijst. Deze kleuren zitten standaard bij de prijs in, en zijn daarom het goedkoopste van ze allemaal!

Wij hebben de mogelijke kleuren hieronder even op een rijtje gezet. Bij een keuze voor één van bovenstaande kleuren komt er een zo’n €0,004 per bestekzakjes bij.

ZWART – CREMÉ – GEEL – ORANJE – ROOD – BORDEAUX ROOD – LIMEGROEN – DONKERGROEN – DONKERBLAUW
OPSLAG NODIG?

Geen ruimte voor de bestekzakjes? Geen probleem!

OPSLAG NODIG?

Laat ons ze opslaan!

Een groot aantal bestekzakjes gaat gepaard met een groot aantal dozen, en die wil je het liefst niet in het zicht opslaan. Geen ruimte om dit bij jouw zaak te doen? Laat ons de dozen opslaan! Voor €0,005 p.s. extra slaan wij alle bestekzakjes op in onze loods, en brengen wij deze naar jouw onderneming toe.

Om toch een beetje aan het milieu te denken, en wat brandstof te besparen, brengen wij de dozen per 5 stuks naar jou toe.

Geen opslag nodig? Dat kan natuurlijk. Onze prijzen exclusief de opslag zijn te vinden door op de knop hieronder te drukken. De prijzen zijn echter wel inclusief ontwerp! Mocht je al een ontwerp hebben voor de bestekzakjes, kunnen wij altijd een offerte op maat maken.